Delta-korttelin blogi

24 maaliskuu2016

Pallo hallussa työmaan lähikouluissa

Delta-korttelin työmaa on sen verran keskeisellä paikalla Lauttasaaressa, että kulkijoita sen liepeillä riittää. Etenkin lapset tarvitsevat tietoa valppaasta liikkumisesta työmaitten läheisyydessä. Skanska muistutti tästä lyhyessä tietoiskussa Myllykallion koululla Lauttasaaressa. Samalla järjestettiin palloisa yllätys: ala-asteen vanhempainyhdistyksen toiveesta lapsille lahjoitettiin iso kasa uusia jalkapalloja.

Niki-Laakso-ja-Marja-Kuosma-seka-lasten-kadet

Delta-korttelin työmaalla työskentelevä nuorempi työnjohtaja Niki Laakso ja Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma vierailivat Myllykallion koululla vähän ennen pääsiäistä. Työmaat näkyvät ja kuuluvat, ja skanskalaisille on tärkeää huomioida naapurusto ja muut sidosryhmät ja muistuttaa siitä, että rakennustyömaiden läheisyydessä tulee olla valpas, varoa työkoneita ja noudattaa opasteita.

Niki-puhuu-lapsille

Myllykallion koulun oppilaat kuuntelivat tietoiskua keskittyneesti ja hipihiljaa. Niki Laakso muistutti, kuinka tärkeää on, että ohikulkijat liikkuvat vain kulkureiteiksi merkityillä alueilla, lukevat heitä varten erilaisiin kyltteihin tehdyt tekstit ja noudattavat opasteita.

Lattialla-Marja-Kuosma-ja-Paula-Luopio-Lemetyinen-seka-Niki-Laakso

Lahjoituksen otti vastaan apulaisrehtori Paula Luopio-Lemetyinen, kuvassa keskellä. Hänen mukaansa pallojen tarve on suuri, sillä niitä on lentänyt koulun alueen ulkopuolelle ja hukkunut vuosien saatossa. Pallot ovat päivittäisessä käytössä eri leikeissä ja peleissä, joten lahjoitus tulee todella tarpeeseen.

Lahjoitus koulun kahteen toimipisteeseen

 

Skanska tekee tänä keväänä yhteistyötä Lauttasaaren ala-asteen vanhempainyhdistyksen kanssa. Yhdistys otti alun perin yhteyttä Skanska Infraan, ja keskustelussa kävi ilmi, että palloja oli lentänyt muun muassa Lauttasaaren metrotyömaalle.

Pallo-hallussa

Lauttasaaren ala-asteen oppilaat ovat 7­–12-vuotiaita. Ala-aste toimii sekä Myllykallion koulussa että Pajalahden koulussa. Ensimmäisessä luokkia on 29 ja toisessa seitsemän. Työpäällikkö Mikko Stenius Skanskan Keilaniemen työmaalta vieraili Pajalahden koulussa ja lahjoitti sinne omat pallot jo aiemmin maaliskuussa. Yhteensä Skanska lahjoitti 36 palloa.

Marja-Kuosma-Paula-Luopio-Lemetyinen-ja-Niki-Laakso

– Vanhempainyhdistys hankkii meille opetus- ja välituntiliikuntavälineitä, mutta yhdistyksen varat ovat rajalliset. On mukava saada lahjoitus, jolle on päivittäistä käyttöä, apulaisrehtori Luopio-Lemetyinen sanoo.

Jokainen luokka sai nyt oman nimikkopallonsa, ja kaikkiaan peräti 810 oppilasta tulee ottamaan niistä ilon irti.

 

Kirjoita kommentti

(Pakollinen)

(Pakollinen, ei julkaista)